Arte si tehnici culinare
Afișez toate cele 11 rezultate
-
Bucataria vesela/Anca Iorgovan, Gabriela Popescu
Bucataria vesela/Anca Iorgovan, Gabriela Popescu Cumpăra Bucataria vesela/Anca Iorgovan, Gabriela Popescu online: LIVRARE GRATUITĂ prin curier la comenzi de peste 299,99 lei RETUR GRATUIT Conform Termeni și condiții VERIFICARE COLET…Catre Magazin -
Povestea de la coltul mesei spusa de Catalin Mahu/Catalin Mahu
Volumul reprezinta o colectie de memorii antreprenoriale semnate de fondatorul primei retele de restaurante cu capital romanesc - La Mama. Catalin Mahu povesteste, din experientele proprii, despre oportunitatile si piedicile…Catre Magazin -
Carnea uscata. Secretul mezel. De exceptie ed.2/Gerd Wolfgang Sievres
Acest trend al produselor preparate in casa este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar si autor de carti, Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta…Catre Magazin -
Omlete. 24 de retete delicioase si usor de preparat/Laura Adamache
Omlete. 24 de retete delicioase si usor de preparat face parte dintr-o serie de carti de gatit. Cu o grafica deosebita si planse de prezentare atractive, cartile aduc cititoarelor retete…Catre Magazin -
Carte de bucate/Sanda Marin
In cei aproape 70 de ani de cand domneste, nedetronata de nimeni, in bucatariile noastre, Sanda Marin a ajuns sa insemne pentru romani gustul mancarii de acasa. Scrisa de o…Catre Magazin -
Placerile pacatoase ale gastronomiei/Nicolau Aurora
Literatura nu exista numai in romane, poezii si piese de teatru. Exista in oricare text scris de un autor talentat. Un asemenea autor - nu talentat, ci hipertalentat - este…Catre Magazin -
Fanteziile culinare din legume si fructe/Irina Stepanova, Serghei Kabacenco
Aceasta carte este publicata la editura ARC . Un dejun banal sau o serata petrecuta in mijlocul prietenilor pot deveni de neuitat, caci, odata deschisa aceasta carte, piersicile si portocalele…Catre Magazin -
Checuri dulci si sarate. 24 de retete delicioase si usor de preparat/Laura Adamache
Aparuta la editura Sian Books , Aperitive - 24 de retete delicioase si usor de preparat face parte dintr-o serie de carti de gatit, cuprinzand atat retete clasice cat si…Catre Magazin -
Istoria gustului/Paul Freedman
Istoria gustului este prima carte care discuta realizarile culinare ale diferitelor civilizatii, din trecut si prezent, descoperirile de ultima ora din istoria mondiala a gastronomiei, aruncand o noua lumina asupra…Catre Magazin -
Sosuri. 24 de retete delicioase si usor de preparat/Laura Adamache
Sosuri. 24 de retete delicioase si usor de preparat face parte dintr-o serie de carti de gatit. Cu o grafica deosebita si planse de prezentare atractive, cartile aduc cititoarelor retete…Catre Magazin -
Bomboane si biscuiti de ciocolata. 24 de retete delicioase si usor de preparat/Laura Adamache
Aparuta la editura Sian Books , Bomboane si biscuiti de ciocolata. 24 de retete delicioase si usor de preparat face parte dintr-o serie de carti de gatit, cuprinzand atat retete…Catre Magazin