Vă invităm să participaţi la dezbateri-atelier INPPA

  • INPPA
Featured image

Pentru participarea la oricare dintre dezbaterile propuse, se vor acorda 3 puncte de pregătire profesională continuă.

Invităm avocaţii din barourile de pe raza Curţii de Apel Bucureşti şi a Curţilor de Apel învecinate, la dezbaterile din 10, 17 şi 24 noiembrie 2016 organizate de Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor – INPPA – la sediul UNBR (Palatul de Justiţie, Splaiul Independenţei nr. 5, sector 5).

10 noiembrie 2016, ora 17.00, dezbaterea cu tema: Modurile de sesizare ale organelor judiciare. Consideraţii teoretice şi practice. Discuţiile vor fi moderate de domnul avocat doctor Petruţ Ciobanu - lector univ. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, Vicepreşedinte U.N.B.R. 

Invitat: domnul avocat doctor Anastasiu Crişu – prof. univ. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, lector INPPA. 

17 noiembrie 2016, ora 17.00, dezbaterea cu tema:  Măsurile asiguratorii în procesul penal. Discuţiile vor fi moderate de domnul avocat doctor Petruţ Ciobanu - lector univ. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, Vicepreşedinte U.N.B.R. 

Invitat: doamna asistent universitar doctor Andra-Roxana Trandafir - Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti.

24 noiembrie 2016, ora 17.00, dezbaterea cu tema: (II) Procedura de cameră preliminară, ca urmare a intrării în vigoare a Legii nr.75/2016. Discuţiile vor fi moderate de domnul avocat doctor Petruţ Ciobanu - lector univ. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, Vicepreşedinte U.N.B.R. 

Invitat: domnul jud. drd. Victor Văduva - formator la Şcoala Naţională de Grefieri.

Aşa cum a fost iniţiat proiectul, în cadrul susţinerii temelor de formare profesională continuă, dezbaterile vor avea caracter interactiv, fiind invitaţi şi reprezentanţi ai altor profesii juridice/judiciare (magistraţi, executori judecătoreşti, notari publici, practicieni în insolvenţă).

Dezbaterile vor avea loc în sala Comisiei Permanente a UNBR şi a Comisiei Centrale de Disciplină (sala E 24) de la etajul 1 al Palatului de Justiţie. Accesul se face pe la intrarea principală a Palatului de Justiţie, iar participanţii se vor identifica la intrare cu cardul de avocat.

Taxa de participare: 60 lei/ dezbatere.

Pentru participarea la oricare dintre dezbaterile propuse, se vor acorda 3 puncte de pregătire profesională continuă.

Puteţi alege să participaţi la una, două sau la toate cele trei dezbateri.

Vă puteţi înscrie online sau ne puteţi contacta direct la 021.311.97.011/ 0758.070.577 sau seminarii@indaco.ro

«Articolul anterior Articolul următor»