Câte informaţii ştiţi în materie de drept penal şi procedură penală?

  • Librăria Indaco
Featured image

Cartea pe care v-o recomandăm astăzi este numai bună să găsiţi răspunsul la întrebarea din titlu.

Este vorba de o lucrare care conţine peste 1200 de grile din materiile drept penal şi procedură penală, elaborate de autorul Mihail Udroiu. Aceasta cuprinde şi ultimele modificări aduse Codului penal prin Legea nr. 27/2012 în materia prescripţiei şi prin Legea nr. 67/2012 privind confiscarea extinsă sau Codului de procedură penală prin OUG nr. 121/2011 în materia judecăţii în cazul recunoaşterii vinovăţiei, prin Legea nr. 28/2012 privind valorificarea bunurilor mobile sechestrate, precum şi prin Legea nr. 2/2013 privind unele măsuri pentru degrevarea instanţelor judecătoreşti.

Ediţia a patra e îmbogăţiţă cu grile noi, teste recapitulative, cu subiectele date la examenele de admitere în INM şi magistratură în sesiunile august 2012 şi ianuarie 2013, dar şi cu noi explicaţii utile la răspunsurile grilelor, cu scopul de a deprinde mai uşor mecanismul rezolvării acestora.

Având în vedere apropiată intrare în vigoare a noilor coduri (1 februarie 2014), autorul, membru al Comisiilor de elaborare a Proiectelor Noului Cod penal şi Noului Cod de procedură penală, propune şi peste 200 de grile din materia acestora.

Cartea poate fi cumpărată din Librăria Indaco cu 69 de lei!

Articole relaţionate

«Articolul anterior Articolul următor»