Interesat de forma consolidată, la zi, a actelor normative româneşti? Lege5 Online este soluţia!

  • Librăria Indaco
Featured image

Indaco Systems, principalul furnizor de servicii din domeniul software-ului legislativ, pune la dispoziţia clienţilor şi potenţialilor clienţi o nouă funcţionalitate dezvoltată în cadrul produsului de documentare legislativă, Lege5 Online: modulul „Achiziţionare forme consolidate”.

Astfel, consolidările actelor româneşti, la zi, pot fi achiziţionate în format PDF şi MOBI, prin plată online, accesând zona gratuită a aplicaţiei la adresa www.lege5.ro. Pentru a beneficia de această opţiune, utilizatorii nu trebuie să fie abonaţi la serviciul Lege5 Online.

Preţurile documentelor în forma consolidată variază între 3 şi 11 Euro + TVA, în funcţie de numărul de pagini pe care îl conţine actul normativ respectiv.

Din momentul achiziţionării, clienţii au acces la fişiere timp de 2 săptămâni. Formele consolidate pot fi descărcate de maximum 4 ori în această perioadă.

Avantajul utilizatorilor Lege5 este accesul RAPID la forma consolidată, LA ZI, CORECTĂ şi completă, realizată de către juriştii Indaco.

Pentru mai multe informaţii despre procedura de achiziţionare a formelor consolidate ale actelor normative româneşti, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail la adresa vanzari@indaco.ro sau să ne contactaţi la numărul de telefon: 0758.070.577.


«Articolul anterior Articolul următor»