Indaco Systems, partener al Clubului de Drept Social – Costel Gîlcă privind Calendarul evenimentelor pe anul 2013

  • Ioana Popa
Featured image

Indaco Systems va fi partenerul Clubului de Drept Social – Costel Gîlcă în ceea ce priveşte organizarea unor seminarii care vor avea loc pe parcursul anului 2013.

Printre temele abordate în cadrul evenimentelor se numără „Fiscalizarea muncii în 2013”, „Drepturile angajatorului în relaţiile de muncă”, „Beneficiile salariaţilor în cadrul raporturilor de muncă” sau „Despre concedii”.

„Calendarul evenimentelor pe anul 2013” este un pachet de cursuri şi seminarii destinat specialiştilor din dreptul muncii, care doresc să fie la curent cu noutăţile din domeniu.

La achiziţionarea acestui pachet, cei interesaţi vor beneficia de anumite facilităţi atât din partea Clubului de Drept, cât şi din partea Indaco, cum ar fi 10% discount pentru achiziţionarea unui abonament  Indaco Lege cu plata în avans pe 12 luni şi 10% discount la toate cărţile din Librăria Indaco, timp de 12 luni.

Pentru mai multe informaţii cu privire la „Calendarul evenimentelor pe anul 2013”, vă rugăm să accesaţi următoarea adresă: http://indacoseminarii.ro/Seminar-Pachet-evenimente-Dreptul-muncii-2013-319-1.htm

 

«Articolul anterior Articolul următor»