Editura Indaco a lansat cartea „Taxa pe valoarea adăugată, de la teorie la practică”

  • Birou de Presă
Featured image

Editura Indaco a lansat ieri, 5 decembrie, cartea „Taxa pe valoarea adăugată, de la teorie la practică”, scrisă de Raluca Ţuţu. Evenimentul a avut loc la Café-Boutique „La Belle Vie”. Cartea este primul demers editorial al autoarei.

Lucrarea prezintă aspecte importante pentru consultanţii fiscali, contabili, jurişti şi alţi specialişti din domenii conexe, vizând, în primul rând, punerea în practică a unor prevederi fiscale tehnice.

Cartea mai conţine referinţe din jurisprudenţa europeană, care arată cum a evoluat şi cum este în momentul de faţă abordarea legală europeană faţă de TVA.

„Am avut onoarea de a edita această carte interesantă, utilă atât specialiştilor din domeniul fiscal, cât şi persoanelor interesate de acest domeniu.

Indaco sprijină astfel de iniţiative ale profesioniştilor, dorind să fie un partener de încredere al acestora”, a declarat reprezentanta editurii Indaco, Ioana Popa.

Aceasta a mai precizat că lucrarea se va regăsi în format electronic în noul soft de documentare legislativă, Indaco Lege [5], lansat de către Indaco săptămâna trecută. Astfel, fragmente din lucrare vor fi prezente ca şi comentarii la nivel de articole ale actelor normative.

„Taxa pe valoarea adăugată, de la teorie la practică” se găseşte acum în librăria Indaco, fiind disponibilă pentru vânzare.

 

«Articolul anterior Articolul următor»