Editura Indaco va lansa cartea „Taxa pe valoarea adăugată, de la teorie la practică”

  • Ioana Popa
Featured image

Editura Indaco va lansa miercuri, 5 decembrie, cartea „Taxa pe valoarea adăugată, de la teorie la practică”, scrisă de dna Raluca Ţuţu.

Evenimentul va avea loc la Café-Boutique „La Belle Vie”, unde atmosfera caldă și un ceai aromat pot îmblânzi „răceala” subiectului tratat de carte.

„Taxa pe valoarea adăugată, de la teorie la practică” se adresează tuturor persoanelor care vin în contact cu aceasta, fie că vorbim de contribuabili, sau de cei care lucrează cu acest instrument fiscal, agenţi economici sau companii.

De asemenea, cartea  prezintă aspecte importante pentru consultanţii fiscali, contabili, jurişti şi alţi specialişti din domenii conexe, vizând, în primul rând, punerea în practică a unor prevederi fiscale tehnice.

Raluca Ţuţu este co-fondator al grupului de consultanţă Mirus începând cu martie 2007. Mirus este un grup de firme specializate în furnizarea de servicii profesionale, în special în domeniile de consultanţă fiscală, salarizare, contabilitate şi imigrări, dar şi în servicii de trust şi fiduciar.

De asemenea, Raluca Ţuţu este specialist pe TVA şi taxare internaţională, precum şi preşedinte al grupului de lucru pe TVA al Geneva Group International.

Cartea „Taxa pe valoarea adăugată, de la teorie la practică” se va găsi pe site-ul librăriei Indaco începând cu data lansării, fiind disponibilă pentru vânzare şi livrare.

«Articolul anterior Articolul următor»