Editura Indaco Systems a lansat cartea „Manualul tânărului consilier juridic”

  • Ioana Popa
Featured image

Editura Indaco Systems a lansat în data de 30 octombrie 2012 cartea „Manualul tânărului consilier juridic”, scrisă de dl. Alexandru Goga, consilier juridic stagiar.

Evenimentul a avut loc în cadrul Conferinţei Naţionale de Drept, susţinută la Braşov. Cartea a fost primul demers editorial al autorului.

Lucrarea cuprinde „un strop” de beletristică, multe sfaturi despre legi, viaţa şi cultura juridică, precum şi activităţile de zi cu zi ale unui consilier juridic, structurate şi redactate într-un mod inedit.

„Îmi doresc ca această carte să devină cărticica de buzunar a unui consilier juridic, aflat la începutul carierei sale, fiind astfel îmbunătăţită de-a lungul timpului”, a afirmat dl. Alexandru Goga în timpul lansării.

De asemenea, reprezentanta Editurii Indaco Systems, Ioana Popa, a declarat: „Editura Indaco a avut deosebita plăcere de a edita şi a tipări această lucrare. Ne-a plăcut în mod special stilul autorului, care a îmbinat cu succes utilul şi seriosul cu amuzamentul”.

„Manualul tânărului consilier juridic” se găseşte acum în librăria Indaco.

Totodată, editura Indaco Systems a fost prezentă la Conferinţa Naţională de Drept cu un stand de carte, de unde participanţii la eveniment au avut ocazia să cumpere cărţi la preţuri promoţionale.

Indaco Systems, unul dintre principalii dezvoltatori de software din România, a fost sponsor principal şi partener media al Conferinţei Naţionale de Drept, organizată de Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov.

Compania a oferit cărţi de specialitate şi conturi de acces gratuit la programul de documentare legislativă, Indaco Lege online.


«Articolul anterior Articolul următor»