Editura Indaco Systems lansează cartea „Codul Fiscal 2012 şi Normele metodologice”

  • Biroul de Presă Indaco Systems
Featured image

Editura Indaco Systems va lansa în data de 22 februarie 2012, pentru al treilea an consecutiv, cartea Codul Fiscal 2012 şi Normele metodologice, varianta consolidată.

Prezenta lucrare, realizată de către echipa Indaco Systems, a fost concepută pentru a veni în sprijinul cunoaşterii, înţelegerii şi aplicării corecte a reglementărilor fiscale.

Lucrarea de faţă cuprinde Codul Fiscal şi Normele metodologice de aplicare valabile începând cu 1 februarie 2012, precum şi toate actele normative emise de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) şi de către Ministerul Finanţelor Publice (MFP) care au aplicabilitate directă asupra reglementărilor cuprinse în Codul Fiscal.

Atât textul Codului fiscal, cât şi al Normelor metodologice de aplicare sunt modificate în concordanţă cu O.U.G. nr. 125/2011, respectiv H.G. nr. 50/2012. Textul de faţă include normele metodologice de aplicare la nivel de articol şi, unde este cazul, şi actele normative suplimentare care reglementează articolul respectiv. Conţinutul tuturor reglementărilor din această lucrare este consolidat la zi, cuprinzând toate modificările care au fost publicate în Monitorul Oficial al României în perioada 2003-2012.

Cu o experienţă de peste 14 ani în realizarea de softuri de documentare legislativă, echipa Indaco Systems a dorit să vină în întâmpinarea doritorilor de informaţii juridice cu lucrări din domeniul legislativ, documentate şi actualizate la zi. Astfel, a elaborat lucrarea de faţă, care cuprinde peste 100 de acte normative cu privire la aplicarea Codului Fiscal, inclusiv modificările şi completările acestora, toate fiind actualizate la zi. Actele normative sunt ordonate avându-se în vedere articolele din Codul Fiscal la care acestea fac trimitere.

Cele care au aplicabilitate pentru mai multe articole au fost listate la finalul fiecărui Titlu din Cod asupra căruia se aplică. De asemenea, există şi un set de acte normative care au aplicabilitate generală, acestea regăsindu-se la sfârşitul lucrării, sub titlul „Alte acte”. Deciziile Comisiei Centrale Fiscale au fost separate pe puncte şi se regăsesc la articolul pe care îl explică/soluţionează.

Pentru a facilita găsirea rapidă a informaţiei, cartea cuprinde un index alfabetic cu principalele formulare, instrucţiuni, norme de aplicare etc.

Indaco Systems este recunoscut pe piaţa din România ca find principalul furnizor de produse şi servicii software dedicate zonei de informare legislativă. Compania are o vastă experienţă şi în dezvoltarea de sisteme informaţionale complexe, incluzând proiecte majore pentru instituţii guvernamentale şi companii.

Misiunea Indaco este să ofere clienţilor săi produse şi servicii înalt calitative, dezvoltate pe baza celor mai moderne tehnologii. Cei peste 30.000 de utilizatori care folosesc în prezent soluţiile Indaco reprezintă cea mai importantă realizare a companiei.

Pentru mai multe detalii, accesaţi librăria online Indaco: http://www.centruldecarteindaco.ro/Book/Index/516/Codul-fiscal-2012-si-Normele-metodologice


Biroul de Presă Indaco Systems

Bucureşti, 07 februarie 2012

«Articolul anterior Articolul următor»