RSS
 1. Registrul național electronic de evidență a caselor de marcat

  • ELENA HOGAŞ
  Featured image

  ANAF propune cadrul normativ pentru implementarea unui Registru național electronic de evidență a tuturor caselor de marcat instalate, care va permite identificarea fiecărui aparat de marcat electronic fiscal (AMEF), potrivit unui comunicat de presă emis de instituţie.

  Mai mult
 2. Indaco Systems, partener al Clubului de Drept Social – Costel Gîlcă privind Calendarul evenimentelor pe anul 2013

  • Ioana Popa
  Featured image

  Indaco Systems va fi partenerul Clubului de Drept Social – Costel Gîlcă în ceea ce priveşte organizarea unor seminarii care vor avea loc pe parcursul anului 2013.

  Mai mult
 3. Ce aduce nou Bookfest în acest an

  • Ioana Popa
  Featured image

  Ofertele târgului de carte Bookfest din acest an includ, pe lângă reducerile substanţiale, şi promoţii cu vin şi delicatese, arată daillybusiness.ro. Specificul acestei ediţii este reprezentat de străduţele formate de standurile editurilor, botezate după scriitori francezi sau scriitori români care au trăit şi lucrat în Franţa, ţara sub semnul căreia se desfăşoară evenimentul.

  Mai mult
 4. Ce cărţi cumpără românii?

  • Ioana Popa
  Featured image

  Piaţa românească de carte a scăzut în ultimii cinci ani cu o treime, iar singurele segmente care s-au menţinut constante în vânzări au fost cărţile pentru copii, în special cele de colorat, şi literatura romantică pentru femei, a declarat pentru MEDIAFAX Dan Vidraşcu, directorul editurii Litera.

  Mai mult
 5. Librărie de carte românească la Bruxelles

  • Ioana Popa
  Featured image

  Iubitorii de carte românească din Belgia vor avea la dispoziţie de la începutul lunii mai o librărie cu sediul la Bruxelles de unde vor putea cumpăra volume de proză şi poezie, albume, dicţionare sau manuale, în cadrul unei iniţiative a organizaţiei nonprofit EuropaNova, cu sediul în capitala Belgiei, potrivit Agerpres.

  Mai mult
 1. «
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. «

Cele mai vândute